Most se představí na hřišti úřadujícího mistra. V neděli vyzve Brno
Foto: MLMK
Sport

Most - S bilancí jedné porážky a jedné výhry v úvodních dvou kolech třetího ročníku Superligy malého fotbalu má před sebou v tom třetím Most výzvu z nejtěžších. Tuto neděli se představí na hřišti úřadujícího mistra - Brna.

To, po ne příliš přesvědčivém vystoupení v úvodním ročníku Superligy, dokázalo v tom druhém zásadním způsobem změnit svůj přístup a opanovalo ho naprosto suveréním stylem s náskokem pěti bodů na druhou Prahu. Zatímco v úvodním ročníku dokázal Most Brno porazit doma i venku, v tom minulém tomu bylo přesně naopak a mostecký výběr má tak aktuálně s Brnem neutrální bilanci 2 – 2. S ohledem na brněnské vystupování v uplynulém ročníku a vzhledem k tomu, že mostečtí cestují dlouhou trasu ven, lze však spíše Brno označit za favorita tohoto střetnutí.

Na druhou stranu je mosteckým stylem aktivní přístup k zápasu a snaha, vynutit si na hřišti hru podle svých pravidel a bude tak jistě zajímavé sledovat, kdo si v nedělním odpoledni (14:00) připíše v Brně body za výhru a kdo bude hřiště opouštět v pozici poraženého.

Most se do Brna, stejně jako před třemi týdny do Olomouce, vypravuje vlakem a úřadující mistry vyzve v sestavě – Šlégr Václav - brankář, Boček Martin "C", Fišer Antonín, Haviar David, Chábera Jakub, Kasal Daniel, Matyáš David, Nobst Dominik, Popelka Vít, Prokop Michal a Šebek Rostislav.O zhodnocení blížícího se zápasu jsme požádali mosteckého trenéra, Vojtěcha Bendu.

„Víme, že nás čeká velmi kvalitní a dobře organizovaný soupeř. Sice Brno padlo v prvním kole tohoto ročníku naprosto jasně 0:3 v Praze, ale již ve druhém televizním utkání doma proti Olomouci se diváci mohli na vlastní oči přesvědčit o jeho síle. Ani průběžný výsledek 0:2 brněnské nezlomil a nakonec slavili výhru 3:2“ začal Benda své představení nadcházejícího soupeře.

„Každopádně do Brna vyrážíme sebevědomě. Nominovaná sestava má vysokou kvalitu a já pevně věřím ve schopnosti mých hráčů. Opět jde o prověřená jména s jediným kvalitním nováčkem Michalem Prokopem. Pro cestu jsme se znovu rozhodli využít vlak, což se nám již dvakrát osvědčilo. Hráči přijíždí na zápas méně unaveni a i samotná cesta tam i zpět je mnohem zábavnější, než v případě úmorného cestování po silnici. Vítězství je výrazně oslavováno a případná porážka se v tomto formátu mnohem lépe snáší“ uzavřel své předzápasové s úsměvem vyjádření Benda.

Fanoušci a příznivci mosteckého malého fotbalu tak mohou držet palce svým barvám tuto neděli od dvou hodin odpoledne. Více informací na www.fotbal-most.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru