Bivojové z Litvínova byli úspěšní i v Karlových Varech, v sobotu na domácí půdě přivítají Brno
Ilustrační foto: SK Bivoj Litvínov
Sport

Litvínov - Litvínovští borci odehráli v Karlových Varech vcelku povedené utkání, vzhledem k začátku sezony i po taktické stránce, ale nevyvarovali se výpadku v koncentraci. Bivojové tentokráte vstoupili do utkání na kompletní tři pětice, a možná i proto se dostali pod tlak notně posíleného domácího týmu.

V obraně však byli pozorní a v zádech navíc měli opět výborného Stránského, a týmu opět pomohla branka Pudila v prvním střídání zápasu. Litvínovská elitní lajna si poté vytvořila plno dalších brankových příležitostí, a sama upravila skóre na 0:3 po první třetině. V zápase nakonec vstřelila šest branek hostujícího Litvínova. Litvínovští hráči ve druhé třetině postupně navýšili skóre na 0:5, až poté v polovině zápasu kontrovali domácí v přesilovce 5 na 3 a dvě minuty před koncem třetiny na průběžných 2:5. Litvínov však za půlminutu skóroval a do šaten se šlo podruhé za skóre 2:6.

Zpočátku třetí třetiny se zdálo být o vítězi rozhodnuto, bivojové se dostávali více do brankových příležitostí a stále hráli na kompletní tři lajny. Domácí Karlovy Vary ale vsítili branku na 3:6 a nadechli se k opravdu parádnímu výkonu, když do následujících tří minut vtěsnali další tři branky a jedenáct minut před koncem tak bylo vyrovnáno. Bivojové tak byli donuceni stáhnout sestavu na jedenáct lidí, uklidnili a vyrovnali hru, a po parádní kombinaci všech pěti hráčů vstřelili pět minut pře koncem rozhodující branku. Poté si už výhru víceméně v klidu pohlídali.

Karlovy Vary - Bivoj Litvínov 6:7 (0:3, 2:3, 4:1)

Branky (asistence):
00:24 Lukáš Pudil (Viktor Hocelík), 11:39 Michal Skuhrovec (Lukáš Pudil), 18:56 Daniel Hulič (Lukáš Pudil), 25:04 Viktor Hocelík (Daniel Hulič), 26:49 Ondřej Tichý (David Procházka), 37:57 Lukáš Pudil (Michal Skuhrovec), 54:48 Viktor Hocelík (Michal Skuhrovec)

Vyjádření trenéra:
„Domácí byli z mého pohledu lepším týmem, my jsme ale byli velice dobří v zakončení a dávali jsme opravdu pěkné góly. Pořád ale máme na čem pracovat v naší hře. Každý zápas nám ukazuje, kde máme rezervy. Věříme, že se do dalšího zápasu zase alespoň o kousek pozvedneme.“

Sestava:
B: Stránský, Beránek, Vybíral
O: Skuhrovec, Tichý, Fišer, Pecháček, Pitek, Valtr, Hanzlíček
Ú: Hocelík, Skalitz, Procházka, Vitvar, Mandelbaum, Hulič, Strejček, Kratochvíl, Fanta, Pudil

SK Bivoj Litvínov se v dalším zápase představí v domácí hale u Koldomu, když se v rámci třetího prvoligového kola střetnou s favorizovaným Hattrickem Brno, v sobotu 23. září od 17 hodin.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru