Most vyráží do Pardubic s mistrem světa v bráně
Foto: www.fotbal-most.cz
Sport

Most -  V pondělí 23. října vyráží mostecký výběr na hřiště dalšího účastníka Superligy malého fotbalu. Ve svém pátém vystoupení v rámci třetího ročníku Superligy se mostečtí představí v Pardubicích.

Tento v prvních dvou sezónách spíše otloukánek, který oba první ročníky dokončoval shodně na předposledním místě, tentokrát přivítá Most ve zcela jiné pozici. Po čtyřech kolech totiž Pardubice vévodí ligové tabulce s dvoubodovým náskokem na aktuálně čtvrtý Most, když dokázaly zvítězit na půdě silné Jihlavy, doma porazit Brno, stejně jako na penalty Prahu a padly pouze venku v Olomouci.

Je tak více než jisté, že výběr Mostu nečeká v pondělí nic jednoduchého. Kdo si pak vzpomene na loňské mostecké vystoupení ve východních Čechách, kdy Severočeši utrpěli jejich rekordní debakl 4:13, jistě chápe, že mostečtí tentokrát nechtějí nic podcenit.

Kdo tedy vyráží v pondělním odpoledni směr Pardubice? V bráně s kapitánskou páskou nastoupí mistr světa v malém fotbale Bíro Ondřej a před ním v poli Boček Martin, Fišer Antonín, Haviar David, Kasal Daniel, Matyáš David, Nobst Dominik, Popelka Vít a Pyskatý Jan.

Sestava je tak vyváženou směsicí ofenzivních a defenzivních typů s bohatými zkušenostmi se zápasy Superligy s přihlédnutím k tomu, že pardubické výkony jsou založeny na vysokém nasazení a pohyblivosti.

„Do Pardubic vyrážíme v silném složení, ale jak s ohledem na naše poslední setkání na jejich hřišti, tak s ohledem na jejich letošní výkony, musíme k zápasu přistoupit s maximální pokorou. Jsem nesmírně rád, že se v nám podařilo v odpoledni pracovního dne postavit takto kvalitní sestavu a doufám, že z Pardubic nebudeme odjíždět bez bodového zisku“ zahájil své předzápasové vystoupení Vojtěch Benda, který je trenérem mosteckého výběru.

„Samostatnou kapitolou naší nominace pak je Ondra Bíro, který se v Pardubicích představí coby čerstvý mistr světa v malém fotbale. Samozřejmě že jsem oslovoval všechny tři naše zlaté medailisty, ale Kubovi Polákovi a Tomášovi Režnému to nevyšlo z pracovních důvodů. Každopádně bych rád využil této příležitosti, abych klukům pogratuloval ke skutečně bezprecedentnímu úspěchu, u kterého je otázkou, zda ho ještě někdy někdo dokáže zopakovat“ popřál Benda mosteckým mistrům světa.

„Pokud jde o Ondru, tak každý, kdo viděl finálové utkání České republiky proti Mexiku, chápe, že má momentálně mimořádnou formu a já doufám, že mu hráči před ním pomůžou. On se jim pak za to jistě odmění dalším skvělým brankářským výkonem. Za tohoto předpokladu pak o naše vystoupení v Pardubicích nemám obavy“ uzavřel optimisticky Benda.

Držte mosteckým v pondělí všichni palce při jejich dalším utkání Superligy malého fotbalu.

Více informací na www.fotbal-most.cz.

(aj)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru