Most se chystá na další superligovou bitvu: Před sebou má utkání s Příbramí
Foto: MLMK
Sport

Most - Poté, co byl avizovaný tahák podzimní části Superligy malého fotbalu v podobě zápasu mezi v té době první Prahou a druhým Mostem zrušen z důvodu nepříznivých povětrnostních podmínek, má před sebou Most další utkání. Toto pondělí nastoupí od půl sedmé večer na hřišti Příbrami.

Ta má zatím na svém kontě, stejně jako letos se mimořádně trápící úřadující mistr Brno, pouhé tři body za domácí výhru nad Olomoucí. Zároveň jde o tým, s kterým Most historicky ještě neztratil ani bod a z tohoto úhlu pohledu jde o pro mostecké velmi oblíbeného soupeře. Na druhou stranu má Příbram nepopiratelnou kvalitu a zejména poslední vzájemný zápas byl pro Most velmi obtížný a konečné vítězství velmi vydřené.

Mostečtí vyrazí za svým dalším zápasem Superligy v tomto složení - Šlégr Václav - brankář, Boček Martin "C", Černý Jakub, Fišer Antonín, Haviar David, Kasal Daniel, Matyáš David, Nobst Dominik, Pátek Vladimír a Popelka Vít.

Jak již bylo uvedeno, Most zatím ze všech vzájemných střetnutí s Příbramí odešel jako vítěz. V prvním ročníku Superligy slavil vítězství doma v poměru 9:4 a venku 6:1 a v minulé druhé sezóně zvítězil doma 10:3 a venku po dramatickém průběhu 4:2. Přesto nechtějí mostečtí reprezentanti nic podcenit. Příbram sice letos bodovala pouze jednou, ale tyto body si odnesla za domácí výhru nad silnou Olomoucí a rozhodně tak není radno tohoto soupeře podceňovat.

O předzápasové vyjádření jsme požádali mosteckého trenéra Vojtěcha Bendu.

„Do Příbrami vyrážíme v silném složení, když sestava hodně kopíruje tu, která podala skvělý výkon v Pardubicích. Stejně jako v sestavě bychom na toto utkání rádi navázali i v předvedené hře. To znamená, že budeme chtít hrát opět velmi zodpovědně dozadu s nebezpečným a hlavně rychlým přechodem do útoku, kde věřím, že se opět prosadí naši ofenzivní hráči v čele s letos zatím nejproduktivnějším hráčem Superligy, Martinem Bočkem“ zahájil své vyjádření Benda.

„Chceme-li se letos stejně jako v první sezóně ucházet o medailové pozice, musíme v Příbrami bezpodmínečně zvítězit. Rozhodně ji nechceme nijak podceňovat, to by se nám nemuselo vyplatit, ale dokázali-li zde bodovat naši soupeři v boji o čelo tabulky, musíme to dokázat také. Pevně věřím, že kluci, kteří s námi směr Příbram vyráží, svou kvalitu ukáží a zpět pojedeme jako ti šťastnější“ uzavřel Benda.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru