V neděli se hrálo další kolo malé kopané. Vedoucí tým GMS Most utrpěl drtivou porážku
Foto: MLMK
Sport

Most - Tuto neděli bylo na hřišti 11. ZŠ Most odehráno dalších pět zápasů Mostecké ligy malé kopané. V jednom z nich utrpěl tvrdý direkt aktuálně vedoucí tým ligy GMS Most.

Nedělní program otevřelo střetnutí mezi Gamblers Most a proOFFICE. O tom, kdo je v tomto zápase favoritem nebylo nejmenších pochyb. Gambleři si v silné sestavě prošpikované českými reprezentanty v malém fotbale šli na hřiště pro jasné tři body. Tým proOFFICU se však zejména v prvním poločase prezentoval precizní obranou a přestávka tak probíhala za těsného stavu 1:0 pro Gamblery. Hráči proOFFICU dokázali dokonce na začátku druhého poločasu srovnat na 1:1. Pak ale Gambleři přeci jen zapnuli na vyšší obrátky a zvítězili přesvědčivě 6:1. Hned čtyři góly vítězů zařídil David Macko (1+3). Toho doplňovali především Robert Dvořák (2+0) a Tomáš Režný (1+1). Čestný úspěch proOFFICE zaznamenal Tomáš Zetka.

Družstvo proOFFICE čekal v neděli dvojzápas a tak je hned po porážce od Gamblerů čekalo utkání proti Inseminátors FC. I v tomto střetnutí podával proOFFICE překvapivě skvělý výkon a vedl 2:0 a poté ještě 3:2, aby nakonec zaplatil daň za únavu, když hrál pouze s jedním hráčem na střídání. Nadějný stav tak neudržel a prohrál 3:6. Nejlepší výkon v dresu vítězů podal bývalý hráč proOFFICE Matěj Šanoba (3+1). K němu se připojili Martin Pučok (1+2) či Jan Pyskatý (1+1). Za poražené obstaral všechny góly Tomáš Zetka (2+1) podporovaný Jakubem Ramešem (1+1).

Následovalo utkání mezi Jablíčky Chomutov a GMS Most. A právě v tomto utkání utrpěl průběžně vedoucí tým ligy, GMS Most, tvrdou porážku. GMS, které se sešlo pouze s jedním hráčem na střídání, nemohlo čelit mimořádně silné sestavě Jablíček a padlo nakonec vysoko 1:11. Po šesti kanadských bodech si připsala dvojice Dominik Nobst (4+2) a Jan Kopta (3+3), která se stala bodujícími kola. Výrazněji bodovali ještě David Haviar (3+1) a Rostislav Šebek (1+2). Jediným střelcem poražených byl Michal Pilař. Gólman vítězů, Michal Plochý, se s jedním obdrženým gólem dělí o titul nejlepšího brankáře kola s Ondřejem Bírem z Gamblers Most.

I GMS Most mělo před sebou druhý zápas v řadě, tentokrát se Švejkem. S tímto utkáním naložilo GMS Most lépe než předtím proOFFICE, když zvítězilo na penalty po nerozhodném výsledku 2:2. Za GMS přesně pálili Jakub Černý (1+1) a Petr Bohata a Jiří Mentlík (oba 1+0). V dresu Švejka pak góly vstřelili Jindřich Bula a Roman Bystrý (oba 1+0).

Nedělní program uzavřel druhý zápas Švejka, tentokrát proti Kataláncům Most. Toto utkání se zvrhlo v divokou přestřelku a skončilo nakonec vysokým skóre 8:7 pro tým Švejka. Jako správný kapitán táhl vítěze Zdeněk Tureček (4+1) podporovaný Janem Bohem (2+2), Jindřichem Bulou (2+0) či dvojicí Roman Bystrý a Tomáš Tykal (oba 0+2). Za poražené vyčníval Michal Broskovics (2+1). Po dvou bodech si připsali i Lukáš Čábelka (2+0), Pavel Exner (1+1) a Ladislav Kobylák (0+2).

Aktuálně soutěž vede GMS Most s jednobodovým náskokem před Gamblers Most a šestibodovým před Atléticem Most.

Pokud jde o kanadské bodování, tak tomu přesvědčivě vládne Vít Popelka z GMS Most (27+31) před svým spoluhráčem Petrem Bohatou (33+16) a Adamem Koudelkou z Atlética Most (26+12).

Petr Bohata je nejlepším střelcem soutěže s 33 zásahy před Vítem Popelkou s 27 a Adamem Koudelkou s 26.

Popelka pak vládne nejlepším nahrávačům soutěže s 31 asistencemi a to před Davidem Mackem z Gamblers Most (21) a trojicí Petr Bohata, Martin Boček z Inseminátors FC a Dominik Dolejší z Atlética Most (všichni 16).

Nejlepšími gólmany soutěže jsou se shodným průměrem 3 obdržené branky na utkání Miloslav Aschenbrenner z Katalánců Most a Ondřej Bíro z Gamblers Most a to před Václavem Šlégrem z Atlética Most (3,43).

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru