FOTO OD VÁS: Čtenářka vyrušila na Resslu tohoto hada. Poznáte, o jaký druh se jedná?
Foto: čtenářka
Zajímavosti

Most - Neobvykle vyhlížejícího hada vyrušila u rybníčku na Resslu naše čtenářka. Plaza zachytila, jak pojídá rybu. Nemá typické zbarvení jako užovka či zmije.

Obrací se na ostatní čtenáře, zda by nepomohli identifikovat, o jaký druh zvířete jde. "Neměl žluté půlměsíčky u hlavy jako užovka obojková," dodává čtenářka. Ze srovnání snímků s jinými na internetu by mohlo jít o u nás méně obvyklou užovku stromovou, případně černě zbarvenou zmiji. Máte přesnější odhad?

2606hadressl2

2606hadressl3

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Podařilo se vám vyfotit nějakou zajímavost? Nebo máte třeba aktuální informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru