Bílinští oslavili v areálu na Kyselce 1030. výročí města
Foto: Ilona Kaufluss
Zajímavosti

Bílina – V lázeňském areálu Kyselka v Bílině se v sobotu konal velkolepý Májový jarmark k 1030. výročí města Bílina. Akce v režii bílinského kulturního centra nabídla rozmanitý program pro děti i dospělé. Na organizaci celodenní akce se spolupodíleli hasiči, sportovní organizace, bílinský dům dětí a mládeže a Historický spolek města Bíliny. Akce se konala v letním amfiteátru, Lesní kavárně, v restauraci U Kádi, na paloučku nebo v altánku.

Pro návštěvníky bylo zajištěné občerstvení v několika stáncích, v restauraci, kavárně a k dispozici byla i bílinská kyselka. Na paloučku mohly děti zkusit své jezdecké schopnosti na koních, nechyběly pouťové a nafukovací atrakce, připravená byla řada soutěží a aktivit. V areálu bylo možné také zahlédnout účastníky malířského plenéru v jejich tvůrčím procesu. Obrazy, které výtvarníci vytvořili, se objeví na připravované výstavě.

0705bilinakz

Foto: Ilona Kaufluss

Májový jarmark návštěvníkům nabídl rovněž řadu koncertních vystoupení. Představila se Tereza Mašková, Janek Ledecký, Petr Kotvald, kapely Support Lesbiens, Něžná noc nebo Trilobit a další.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru