Dětské hřiště v Souši září krásnými barvami! Už jste jej s dětmi vyzkoušeli?
Foto: Město Most
Zajímavosti

Most – První týden ostrého provozu má za sebou centrální dětské hřiště v Mostě-Souši v ulici Josefa Mánesa. Modernizace areálu byla jedním z vítězných návrhů 3. ročníku projektu participativního rozpočtu Hejbni Mostem, které navrhli a v hlasování následně vybrali sami občané.

Autorem návrhu byl Miroslav Vítek, předseda zájmového spolku Soušáci – společnost za lepší Souš. Herní prvky opravily a nové v areálu po obvodu hřiště instalovaly Technické služby města Mostu.

0705souskz2

Foto: Město Most

„Založili jsme spolek Soušáků, spojili lidi a z toho vzešel i nápad přihlásit se do projektu Hejbni Mostem,“ přiblížil Miroslav Vítek. „Uspěli jsme a teď jsme nadšení, myslím, že se to povedlo na jedničku. Chtěl bych touto cestou poděkovat všem, kteří nám dali hlas a náš projekt podpořili, vedení města Mostu a technickým službám za realizaci,“ dodal Vítek

0705souskz3

Foto: Město Most

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru