NAPSALI JSTE NÁM: Klínská parta uspořádala Hravé odpoledne, pozvala i zpěváka Martina Maxu
Martin Maxa na Klínech.
Zajímavosti

Klíny - Dne 2. června proběhla na Klínech krásná akce "Hravé odpoledne" pořádané p. Gründlingovou pod záštitou Sdružení pro Klíny.

Děti i rodiče se pokochali ukázkou dobrovolných hasičů, kteří předvedli v akci své psí kamarády - záchranáře. Motorky, které přijely, zaujaly nejen děti, ale hlavně tatínky. Jejich příjezd byl doprovázen mohutným bubláním motorů.

Hasiči přijeli krásným velkým autem, které si všichni mohli prohlédnout. Děti soutěžily ve stavění z kostek, luštily hádanky a za to obdržely sladkosti a špendlík s Mickey nebo Minnie. Upletly si náramky, upekly buřty, pojedly sladké i slané pečivo.

Krásný den ukončil zpěvák Martin Maxa, který byl úžasný a všem se líbilo jeho vystoupení.

Sponzorem a organizátorem celé akce byla majitelka GZ reality Zlata Gründlingová, které patří velké poděkování za krásně prožité páteční odpoledne.

Více fotografií zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru