Když má fotograf skvělé oko, vidí to, co ostatní ne. Krásu chemparku opět ocenili odborníci
Foto: ORLEN Unipetrol RPA
Zajímavosti

Litvínov – ORLEN Unipetrol RPA opět bodoval v Czech Industry Challenge. Jedná se o prestižní celorepublikovou soutěž, zastřešenou Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, která každý rok oceňuje firmy z průmyslového odvětví v mnoha kategoriích. Litvínovský chemický závod bodoval opakovaně hned v několika kategoriích.

Skupina získala první místo ve dvou kategoriích, a to v oblasti kreativního BOZP/PO, a v kategorii kreativního veletržního stánku. Druhé místo, které bylo obhájeno ve třech kategoriích, bylo uděleno porotou složenou z odborníků v oboru za průmyslovou fotografii, firemní webové stránky, a nevšední reklamní předmět. Odborná porota ocenila také vodíkovou kampaň, za kterou si skupina odnesla mimořádné ocenění za rok 2022 za nadstandardní aktivity v rámci kreativní průmyslové osvěty, které je příkladná a inspirativní pro ostatní subjekty.

unipetrol Vitezna Foto

Oceněná fotografie: Bohuslav Rybín


„Z výhry v Czech Industry Challenge máme velikou radost a zejména nás velmi těší, že jsme se umístili na předních příčkách v tolika kategoriích. Jsme obzvláště rádi, že jsme získali ocenění za kreativní kampaň na bezpečnost práce, na kterou klademe v našich provozech velký důraz. Již počtvrté jsme získali také ocenění za průmyslovou fotografii, pořízenou v jednom z našich výrobních areálů. Podpora atraktivity českého průmyslu prostřednictvím uměleckých fotografií je skvělým způsobem, jak vzbudit zájem o toto odvětví u dnešní mládeže, proto nás dlouholetá ocenění v nejen této kategorii také velmi těší,“ uvádí k výhře Michał Chmiel, personální ředitel skupiny ORLEN Unipetrol.

První místo za kreativní kampaň na téma bezpečnosti práce, ochrany zdraví a požární ochrany skupina získala za bezpečnostní kampaň, která upozorňuje na nejčastější přestupky a jejich možné následky, které se v provozu vyskytují. Ta byla zpracována živou formou, aby co nejvíce přiblížila zaměstnancům rizika zakázaných činností. Ocenění prvním místem za kreativní veletržní stánek porota udělila za poutavé zpracování prezentace a vizuálů, které byly předvedeny na stánku při světovém veletrhu polymerů v německém Düsseldorfu.

Druhé místo za nevšední reklamní předmět bylo získáno za brýle s rozšířenou/virtuální realitou, díky nimž mohou uživatelé, zejména studenti a noví zaměstnanci v zácviku, nahlédnout do výrobních a logistických technologií. Ocenění stříbrným místem za průmyslovou fotografii pořízenou Bohuslavem Rybínem s postprodukcí Michala Černicha, kreativního specialisty ORLEN Unipetrolu, skupina získala za snímek chladících věží litvínovské rafinerie v nočních hodinách.


Mimořádné ocenění za nadstandardní aktivity v rámci kreativní průmyslové osvěty udělila odborná porota za zpracování vodíkové kampaně, v rámci které byla v březnu letošního roku otevřena na pražském Barrandově veřejná vodíková čerpací stanice, kterou skupina ORLEN Unipetrol posiluje vodíkovou přítomnost v České republice.

Každý rok se firmy z různých průmyslových odvětví zapojují do celonárodní výzvy Czech Industry Challenge, která mimo vzbuzení zájmu v očích mládeže a popularizace značky pomáhá se získáváním nových talentů do odvětví. Odborné poroty, které výherní snímek soutěže vybírají, jsou složené z odborníků v oborech fotografie, grafika, HR, marketingová komunikace, PR, psychologie, IT, webový design i animace.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru