VIDEO: Toto bude nová mostecká kavárna! Můžete se na ni těšit v upravovaném parku
Je hotová hrubá stavba kavárny v parku Střed. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - V Mostě pokračuje velká proměna parku Střed. Rozlehlý park nad sportovní halou, který byl známý svými vodními prvky či rozmanitou vegetací, se má stát znovu navštěvovaným místem pro všechny generace.

„Práce probíhají, byť s nějakými drobnými problémy, kontinuálně. Už se těším na finální výsledek,“ říká primátor Mostu Marek Hrvol. V parku už jsou patrné nové cesty s betonovými či asfaltovými povrchy. Pracuje se na rekonstrukci vodní kaskády, hotová je už i hrubá stavba budoucí kavárny.

https://www.youtube.com/watch?v=GM8NfLtE45I

„Vnímám samozřejmě částečnou obavu obyvatel z hlediska budoucího provozu. Nicméně měli bychom se všichni spojit a park Střed udělat parkem setkávání. Myslím si, že to bude jedno z nejhezčích míst u nás ve městě,“ dodal Marek Hrvol.

Ve spodní části vzniká rovněž domek správce, přibližně ve středu parku bude pódium.

Jeden ze symbolů parku, biologické těleso od významného českého sochaře Josefa Klimeše, získá důstojnější umístění na samostatné zpevněné ploše.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru