Ilustrační foto
Most

Most – K vážné dopravní nehodě dvou osobních automobilů došlo ve středu v před 17. hodinou na silnici I/15 mezi obcí Sedlec a Korozluky. Místo nehody je neprůjezdné, od Mostu se tvoří kolona. Na místě zasahovali i letečtí záchranáři.

„Kolem tři čtvrtě na pět došlo ke střetu dvou osobních vozidel. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému," potvrdila informaci policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

„Jednu osobu s podezřením na vážná zranění jsme letecky transportovali do traumacentra v Ústí nad Labem, druhou osobu jsme s velmi lehkým poraněním ošetřili na místě, kde jsme ji mohli ponechat," doplnil informace mluvčí záchranářů Prokop Voleník. 

„Silnice zůstává nadále uzavřena a provoz je odkláněn na objízdné trasy přes Svinčice a Patokryje, od Mostu je potřeba sjet na Obrnice," dodala mluvčí.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru