Tip na netradiční výlet! Vydejte se do krajiny, kde se stále těží
Byli jste někdy přímo v uhelném lomu za plného provozu? Na tenhle zážitek jen tak nezapomenete... Foto: Offroadsafari.cz
Výlety

Ústecký kraj – Máme tu pro vás pozvánku na další výlet plný zážitků. Projedete se terénním autem krajinou, kterou přetvořil člověk, dozvíte se mnoho zajímavých informací o těžbě a její historii, hornických tradicích a zúčastníte se také těžby hnědého uhlí v přímém přenosu!

Na neobvyklou zážitkovou cestu vás vezme Offroadsafari.cz Co vás čeká? Průjezd kopistskou výsypkou, kde si příroda vzala zpět, co si člověk bez ptaní vypůjčil. A také exkurze do lomu ČSA, přímo k legendárním těžebním strojům KU800 a RK5000. Těžbu hnědého uhlí uvidíte v přímém přenosu a z bezprostřední blízkosti.


Termín konání výletu a cena:

Výlet si můžete rezervovat na tomto odkazu.

  • 19. 1. 2018, 12 – 16 hod., cena: 990 Kč
  • 17. 2. 2019, 13 – 17 hod., cena: 1190 Kč

Kromě návštěvy velkolomu se dostanete také na impozantní vyhlídku na zámek Jezeří s uhelnou jámou v pozadí. Průvodce vám bude vyprávět o hornické tradici i budoucnosti, o náročné práci horníků a o všem, co vás bude zajímat. Jízda lomem a přejezdy výsypkami vás čekají v offroadech.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru