Ilustrační foto: CC0
Most

Želenice – Krajští kriminalisté se zabývají násilným trestným činem, ke kterému došlo ve středu v pozdních večerních hodinách v obci Želenice na Mostecku. V souvislosti s tímto incidentem policisté zadrželi jednu osobu.

Podle informací od místních obyvatel došlo k mordu ve skupině lidí, kteří bydlí v zahrádkářské kolonii a běžně holdují alkoholu. Nejedná se však o klasické bezdomovce. „Ke zjištění příčiny úmrtí oběti byla nařízena soudní pitva. Okolnosti samotné události jsou předmětem dalšího prověřování, a tudíž nelze v tuto chvíli sdělit bližší informace," uvádí Policie ČR na sociální síti X. Podle informací, které redakce získala od místních, byl muž ubodán a vražedkyně byla pod vlivem alkoholu. 

„Jakmile získáme zítra nové informace od vyšetřovatele, zveřejníme je. Zatím nebylo podezřelé sděleno obvinění," doplnil policejní mluvčí Kamil Marek.

Doplnil ale, že jde o čtvrtou letošní vraždu v kraji, dvě ve stadiu pokusu. „U všech čtyř případů je nicméně známa totožnost podezřelého," podotkl mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru