Akce se koná v elektrárně Ledvice, která si připraví vždy něco originálního. Foto: Ilona Kaulfuss
Výlety

Ledvice – Elektrárna Ledvice přistoupila k halloweenu po svém a připravila pro návštěvníky Fyzikální show. Akci nachystali pracovníci tamního informačního centra na neděli 29. října a své téměř kouzelné kousky předvede Úžasné divadlo fyziky ÚDiF.

Začátek je v 9 hodin a končit se bude v 15 hodin. Jak hlásá avizo elektrárny: „Akce je určená pro všechny bez rozdílu věku, kteří se chtějí zajímavě pobavit, osvěžit si paměť či se dozvědět zcela nové souvislosti s běžnými fyzikálními jevy.“

Pozor ale na to, aby vám vystoupení neuteklo, případně, abyste nemuseli dlouho čekat. Začátky jednotlivých představení jsou v 10, 11, 12 a ve 13 hodin a jejich trvání je 30 minut. Kromě show, nad kterou budou mnozí dumat ještě dva dny po zhlédnutí, si můžete dopřát také zážitek z nejvyšší rozhledny u nás, a to bez objednání předem. Pokud budete mít s sebou ratolesti, vězte, že návštěva rozhledny je určená jen dětem starším 6 let.

Vstupné na akci je zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru