Foto: ČEZ
Výlety

Ledvice – V sobotu 9. prosince si dopřejte nevšední zážitek, který zpestří váš adventní čas. Elektrárna Ledvice nabízí netradiční večerní výhledy z tamní rozhledny, nejvyšší v Čechách. V úctyhodné výšce 144 metrů vám večerní krajina nabídne pohled, na který nezapomenete.

Sobotní večerní výhledy se v ledvické elektrárně konají od 16 do 20 hodin a vstup je zdarma. Vzhledem k poměrně velkému zájmu ze strany veřejnosti je nutné se předem registrovat na čísle 411 102 313. Registraci můžete také provést emailem na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Prosklená vyhlídka s přístupným ochozem je instalovaná na pravé věži nového zdroje Elektrárny Ledvice. Po absolvování 28 pater výtahem musí návštěvníci ještě vyšlápnout 46 schodů. Vidět je odtud dno lomu Bílina, České středohoří, Krušné hory, Milešovku nebo Bořeň. Večerní výhled ozvláštní světla měst a dominant v okolí. A pokud budete mít štěstí, váš dojem znásobí i hvězdné nebe.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru