Most - V Anahata jóga centru se chystají příští týden otevřít nové lekce Jógy pro těhotné podle systému Andrey Smékalové. Tento systém je určen pro každou ženu, která právě zjistila, že je těhotná. Cvičit může každá žena od prvních dnů po početí až do porodu.

Důležité je, aby žena znala dobře svůj zdravotní stav a nevystavovala se nikdy rizikům, přestože je jóga pro těhotné nepředstavuje. Principem jógy je spojit tělo a svou mysl. Proto žena nikdy své tělo nepřetěžuje.

Cílem těhotenské jógy je tělo uvolnit a protáhnou a mysl zjasňovat, aby se žena po lekci cítila lépe. Pokud se žena drží této zásady, může praktikovat „svou“ jógu každý den.

Lekce trvají 60 minut a skládají se z úvodního protažení, dechových cvičení, spinálních cviků na uvolnění možných blokád v páteři. Důraz je kladen na bederní lokalitu, která je v těhotenství více zatěžována. Následují další ásany /pozice/ a závěr lekce je vyplněn relaxací.

Žena si může během lekce kdykoliv odpočinout nebo si upravit pozici podle svých momentálních pocitů a potřeb.

První otevřená lekce proběhne ve středu 14. října 2018 od 16.15 hod. do 17.15 hod. Před rezervací lekce je nutné provést registraci do rezervačního systému zde.

Další týden pak začíná měsíční kurz Jógy pro těhotné, a to 21. října 2018 od 16.15 hod. Rezervaci proveďte zde.

Není potřeba se hlásit na celý kurz. Je možné absolvovat každou lekci zvlášť. Při zakoupení celého kurzu je možné omluvené lekce čerpat ještě dalších 14 dní po ukončení kurzu. Více informací najdete zde: www.anahatajoga.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru