Most - Mostecké centrun Anahata Jóga chystá další ze zajímavých koncertů, které můžete opět prožít netradičně. Tentokrát se můžete těšit na koncert Tomáše Macha a Hiroko Matsumoto, jenž se uskuteční 7. prosince od 19 hodin.

Přijďte si vychutnat adventní čas a vyslechněte krásné tóny českého houslisty a skladatele Tomáše Macha a japonské pianistky a zpěvačky Hiroko Matsumoto. Zazní skladby klasických autorů, japonské písně I vlastní kompozice obou interpretů.

Hudební pozvánka

https://www.youtube.com/watch?v=alYaUQqNbs8

Smoking a vysoké podpatky opět můžete nechat doma. Přijďte oblečeni v tom, v čem se cítíte příjemně a ani v botách se nemusíte mačkat, buďte bosi nebo v domácí obuvi. Koncert se koná na velkém sále jógového centra. Sebou si vezměte to, co potřebujete ke svému pohodlí, třeba podložku, polštářek, přezůvky či deku. Sedět můžete na zemi nebo na připravených židlích.

Přijďte si do Anahata jógy užít nekonvenční kulturu a přivítat Vánoce doslova v klidu a pohodě.

  • Termín koncertu: 7. 12. 2018 od 19.00 hod
  • Místo konání: ANAHATA JÓGA, Business centrum, 6. patro, Tř. Budovatelů 2957/108, Most
  • Délka koncertu: 2 x 35 min + přestávka
  • Cena vstupenek: 250 Kč
  • Rezervace vstupenek zde: https://anahatajoga.isportsystem.cz/#activity279
  • Nebo na recepci před každou lekcí či kurzem jógy.
  • Příjem hromadných rezervací: Radka Zelníková 777 28 77 33, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • Více se dozvíte zde: www.anahatajoga.cz, www.radostazabava.cz
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru