Most - Vánoce jsou svátky klidu, rodinné pohody a také hojnosti. Většina z nás je po nich zpravidla bohatší i o nějaké to kilo své váhy navíc, proto je vhodné se po těchto krásných svátcích trochu protáhnout. Centrum Anahata jóga Most přichází s nabídkou lednových kurzů.

„Většina klientů, kteří přicházejí na lekce jógy, začínají s jógou jako se cvičením. Jejich tělo i mysl si navyká a žádá pravidelnost. Díky pravidelnému cvičení dochází ke změnám na úrovni fyzického těla. Jejich svaly jsou pružnější, pevnější a flexibilnější. Kondice se jako mávnutím kouzelného proutku zlepšuje. A s tím souvisejí změny v rovině mentální. Začnou vnímat svůj vnitřní klid, umí se uvolnit, pracují s dechem, problémy řeší jinak. Jejich život se mění k lepšímu. A za tím vším stojí jóga,“ uvádí Zdeňka Struhovská, lektorka jógy.

Jestli-že vás láká jógu vyzkoušet a dát se po Vánocích opět do kondice, ANAHATA JÓGA v Mostě má pro vás připravenou bohatou nabídku kurzů, které začínají již 2. ledna 2019. Na lekcích vás povedou zkušení lektoři Zdeňka a Honza. Přehled nabízených kurzů najdete zde.

ANAHATA JÓGA přeje klidné prožití vánočních svátků a nejen do nového roku přeje nalezení vnitřního klidu a míru.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru