Most - Akce pro všechny, kteří chystají v blízké době svůj velký den, se uskuteční již v neděli 6. ledna v prostorách restaurace Benedikt v Mostě. Letos se jedná již o 6. ročník tohoto hojně navštěvovaného regionálního svatebního veletrhu, jež nese název Svatba nanečisto.

I letos se tedy představí zástupci firem, které mají něco společného s přípravami svateb a samozřejmě nebude chybět ani přehlídka nové kolekce svatebních šatů pro rok 2019. Chybět nebude ukázka svatebních účesů, líčení, svatebních kytic, dortů, či balonkové výzdoby. Představí se fotografové, kameramani, romantická místa pro svatební obřad, svatební limuzína nebo také atraktivní svatební tance, prostě vše, co je potřeba k přípravě svatby.

Během svatebního semináře se snoubenci dozví, jaké nástrahy je během příprav svatby čekají a jak je překonat s úsměvem a nadhledem.

Svatba nanečisto je stejně jako v minulých letech charitativní a pomůže mladému fotografovi, který opouští dětský domov a ke své práci potřebuje notebook.

Program Svatby nanečisto 2019:

10.00 ZAHÁJENÍ
11.00 PŘEHLÍDKA SVATEBNÍ KOLEKCE 2019
12.00 UKÁZKA SVATEBNÍCH TANCŮ
13.00 SVATEBNÍ SEMINÁŘ ,,JAK NA TO"
14.00 PROMĚNA V NEVĚSTU
15.00 PŘEHLÍDKA SVATEBNÍ KOLEKCE 2019
16.00 TOMBOLA A PŘEDÁNÍ CHARITATIVNÍHO DARU
17.0 UKONČENÍ

B7627C35 B065 4B2F 86C4 4613964A6E17

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru