Na Benediktu bude opět velký dětský den, který loni přilákal davy. Na co se můžete těšit?
Z loňského dětského dnu. Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Most - V loňském roce si tuto akci nenechalo ujít na pět tisíc lidí! I v letošním roce se můžete první zářijový pátek těšit na super odpoledne, kde se budou skvěle bavit děti i dospělí.

Na co všechno se mohou návštěvníci v letošním roce těšit? Na atrakce a skákací hrady pro děti, lety vrtulníkem pro dospělé, dětskou diskotéku s Míšou a Vlastou, na modelku, spisovatelku a ředitelku nadace Veroniku Kašákovou a jejího sourozence, moderátora a rosničku TV Nova Karla Kašáka, na hudební skupinu Maxíci, vystoupení zpěvačky Nely Kailové, taneční studio Demi dance.

I letos nebude chybět exhibice mosteckého klubu Kung-fu a kickboxu a přítomnost házenkářek Černí andělé.

Připravena bude spousta soutěží o ceny, výhry si jistě odnese každý, bude malování na obličej a chutné občerstvení.

Dětský den se uskuteční v pátek 6. září od 15 do 19 hodin v prostorách sportovního areálu Benedikt Most. Pořadatel akce je Autosalon Most, prodejce vozů Hyundai a Suzuki, za podpory mnoha partnerů a sponzorů z řad místních firem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru