Velká show Móda a hvězdy bude letos již v říjnu, vstupenky zakoupíte na konci prázdnin
Foto: Míra Morgenstern
Co se chystá

Most - Každý rok vstupenky na tuto akci zmizí doslova během chvilky. Velká a divácky velmi oblíbená módní show Móda a hvězdy, kterou již tradičně pořádá Petra Vyoralová, majitelka Svatebního salonu Delta Most, se letos uskuteční 20. října od 18 hodin v Městském divadle Most.

Vstupenky budou v prodeji na pokladně mosteckého divadla na konci srpna a budou stát 250 korun. Výtěžek této akce půjde na pomoc dětem do dětských domovů ve Vysoké Peci, teplického Klokánku a Nadačního fondu Veroniky Kašákové.

„Stejně jako v minulých letech platí, že jde o charitativní akci. Budou ji moderovat David Gránský a Karel Kašák, účast opět potvrdily modelky Inna Puhajková a Nikol Švantnerová a uvidíte mnoho dalších. Opět se můžete těšit na řadu překvapení a zajímavý program,“ uvedla Petra Vyoralová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru