Dva filmy za 20 a jeden za 50 korun, to nabízí kino v Bečově na září
Kino v Bečově. Ilustrační foto
Co se chystá

Bečov - Také v září můžete zavítat do kina v Bečově na Mostecku na filmy dotované místním úřadem. Na dva filmy pro děti za dvacet korun a jeden přístupný od dvanácti let za padesát korun. Filmy se budou promítat vždy v neděli od 15 nebo od 18 hodin a všechny jsou natočené v roce 2019.

V neděli 8. září zde můžete zajít na americký akční a dobrodružný film AVENGERS: ENDGAME, přístupný od 12 let, doba promítání 182 minut, začátek od 18 hodin, cena vstupenky 50 korun.

V neděli 15. září je od 15 hodin nachystán film přístupný dětem, za 20 korun, dobrodružný, rodinný, americký film s názvem DUMBO. Délka filmu 112 minut.

Další dětem přístupný film můžete zhlédnout za 20 korun v neděli 22. září, opět od 15 hodin. Tentokrát se můžete těšit na dobrodružný, animovaný, americký film z roku 2019, 104 minut dlouhý, JAK VYCVIČIT DRAKA 3.

Vstupenky na všechny filmy pořídíte na místě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru