Olympia Teplice a Nadační fond Krajské zdravotní vás zvou na dobročinný kabelkový bazar
Foto: archiv
Co se chystá

Teplice - Olympia Teplice a Nadační fond Krajské zdravotní, a.s. vás zve na dobročinný kabelkový bazar. Koná se v pátek 21. srpna v čase 13:00 – 18:00 a v sobotu 22. srpna v čase 10:00 – 18:00 hodin.

Bazar proběhne v pasáži obchodního centra Olympia Teplice. Zakoupit si můžete kabelky (batohy, psaníčka…) za symbolickou cenu už od 50 Kč.

Zakoupením kabelky podpoříte Nadaci pro transplantace kostní dřeně. Celý výtěžek z prodeje bude použit na financování testování nových potenciálních dárců kostní dřeně.

Rádi byste pomohli více? Třeba právě vy jednou pomůžete zachránit lidský život. Víte, že pouze jeden člověk ze sta projde všemi testy na výbornou a může se tak zařadit do databáze dárců?

Zdravý muž či žena ve věku 18 − 35 let může vstoupit do Českého národního registru dárců dřeně a jednou třeba zachránit život těžce nemocnému tím, že daruje nepatrné množství svých zdravých krvetvorných buněk pro transplantaci. V průběhu konání bazaru budou na místě odborníci ze zdravotnictví, kteří návštěvníkům v případě zájmu sdělí o problematice dárcovství podrobnější informace.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru