Otevřená obora, slavnosti či poslední indiánské války! Tipy na akce na Mostecku a v okolí v tomto týdnu
Poslední indiánské války v Březně u Chomutova. Foto: archiv e-deniky.cz
Co se chystá

Mostecko - Přemýšlíte, jak strávit prázdninové dny na Mostecku a v jeho okolí? Přinášíme několik tipů na zábavu v tomto týdnu. Informuje o nich město Most.

Otevřená obora Fláje

Nestihli jste o víkendu návštěvu obory Fláje? Nevadí. Je přístupná až do úterý 6. července, a to v čase od 10 do 15 hodin. Vstupné: zdarma.

Pěstitelské trhy

10. 7. 2021 5:00 - 12:00, Radniční park

Oblíbené pěstitelské trhy se přesunuly do areálu Radničního parku a konají se zde každou sobotu od brzkých 5:00 hodin. Pokud si tedy v sobotu ráno přivstanete, můžete nastartovat Váš den příjemným nákupem čerstvých surovin. Kromě zemědělských produktů zde můžete nakoupit i bylinky a řezané květiny. Pěstitelské trhy jsou ukončeny vždy v pravé poledne. Vstupné: zdarma.

Bělušické slavnosti

10. 7. 2021 15:00, Bělušice

Obec Bělušice Vás srdečně zve na každoroční akci Bělušické slavnosti. Čeká na vás bohatý hudební program do pozdních večerních hodin, z kterého si jistě vybere každý. Po celou dobu konání akce bude zajištěno občerstvení a atrakce pro děti. Naleznete zde například kolotoč, houpačky, mašinku či zorba koule. Večerem provede moderátor Zdeněk Lukesle. Vstupné: zdarma.

Poslední indiánské války aneb Zlato v Black Hill's

10. 7. 2021 10:00, Březno u Chomutova

Další pokračování velmi oblíbené a jedinečné westernové akce pro všechny věkové kategorie, pořádané v obci Březno u Chomutova.

Výstava - Památné stromy Ústeckého kraje

6. 11. 2020 - 30. 12. 2021 12:00 - 18:00, Oblastní muzeum a galerie v Mostě, příspěvková organizace

Památné stromy jsou živí, i když němí svědkové naší historie. Pohled do jejich světa přináší autorská výstava Víta Jozy zaměřená na mimořádně cenné památné stromy v Ústeckém kraji. Dozvíte se o stromech vynikajících svým věkem, vzrůstem, dendrologickou či krajinnou hodnotou, i o stromech zvlášť pamětihodných z hlediska naší historie. Nahlédnete také do života památných stromů, jejich ohrožení i možností je chránit. Vstupné: základní 30 Kč, snížené 15 Kč.

Black Widow

8. - 14. 7. 2021 15.00 a 17:30, Kino Kosmos

Black Widow se konečně dočkala svého prvního sólového dobrodružství, které však bude úplně jiné, než jaké doposud poznala. Skupina velmi nebezpečných lidí odhalila její už téměř zapomenutou minulost, a proto se musí vydat na cestu napříč celým světem, zatímco je pronásledována Taskmasterem – neúprosným zabijákem, jehož jediný úkol je zničit Black Widow. Vstupné: 130 Kč.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru