Největší degustace Frizzante a růžových vín v České republice! Den v růžovém v OC Galerie Teplice
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Teplice - Pokud jste milovníky Frizzante a růžových vín, pak si zaškrtněte datum 14. srpna a místo OC Galerie Teplice. Zde se totiž uskuteční největší degustace Frizzante a růžových vín v České republice Den v růžovém.

Na co se můžete těšit? Můžete ochutnat všechna perlivá vína přihlášené do soutěže KRÁL VÍN České republiky 2021, která na podzimních Královských koštech nenajdete. Dále vás čeká pultová degustace rosé a klaretů, pozitivně hodnocená vína přihlášená do největší soutěže růžových vín u nás JAROVÍN ROSÉ 2021. Kolik toho ochutnáte, zaleží na tom, jaké vstupenky na akci si zakoupíte. Protože degustační porci vyměňujete za poukázky na víno. Základní vstupné činí 250 Kč na osobu.

Atmosféru vinných sklepů podtrhne Cimbálová muzika Alexandra Vrábela.

Zájemci o akci se mohou již nyní zúčastnit soutěže o vstupenky na akci Den v růžovém. Výhra je připravena pro 7 dvojic, pro každou dvojici 2 x základní vstupné, celkem v hodnotě 500 Kč.

5884 1 den v ruzovem

Jak se můžete soutěže zúčastnit? Zasláním fotografie, která vypovídá o tom, jak a kde si nejraději užíváte léto s oblíbenou sklenkou vína. Foto posílejte na mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. až do 8. srpna, do předmětu zprávy napište SOUTĚŽ DEN V RŮŽOVÉM. Do emailu uveďte vaše jméno a ideálně i telefonní kontakt na vás (není podmínkou). Výhra vám bude vydána na infostánku Galerie na základě kontroly dokladu totožnosti. V pondělí 9. srpna pak bude 7 nejlepších fotografií odměněno výhrou.

Ceny vstupného na akci Den v růžovém

ZÁKLADNÍ VSTUPNÉ: poukázky na víno v hodnotě 250,- Kč

GOLD PRO 2 osoby: poukázky na víno v hodnotě 1000,- Kč

GOLD PRO 6 osob: poukázky na víno v hodnotě 2.700,- Kč

V ceně vstupného - katalog, nejčistší voda k vínu Aquila, hudební program.

Kde zakoupíte vstupenky na Den v růžovém

Základní vstupenky na akci Den v růžovém zakoupíte již nyní, v hotovosti na stánku informací v OC Galerie Teplice nebo online, kde si můžete vybrat ze širší nabídky vstupenek zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru