TIPY NA VÍKEND: Největší závody motorek, co Most zažil. Nebo hudba a sport u jezera?
Foto: Autodrom Most
Co se chystá

Most – Co dělat o víkendu na Mostecku? Můžete se zúčastnit mistrovství světa superbiků na autodromu nebo sledovat závody veslařů na jezeře Most. U jezera si také můžete poslechnout hudbu a kultuře se můžete rovněž věnovat v muzeu na hodně zajímavé výstavě. A jestli potřebujete čerstvou zeleninu a ovoce, budou pro vás vhodné trhy v centru.

Mistrovství světa superbiků

6. - 8. 8. 2021, Autodrom Most

  • Závodní víkend na mosteckém orkuhu.
  • Autodrom Most čeká o víkendu 6. - 8. srpna premiérový závod prestižního seriálu MOTUL FIM Superbike World Championship. Mistrovství světa superbiků se stane symbolickým vyvrcholením dosavadní, téměř čtyřicetileté, tradice závodění na mosteckém okruhu. Superbike je nejvyšší a nejrychlejší kategorií v závodech “sériových” motocyklů. Centrální parkoviště pro návštěvníky mistrovství bude v areálu hipodromu, kde vyroste i stanové městečko. Návštěvníci pak budou moci využít i parkoviště na Benediktu, to bude určené především pro návštěvníky, kteří dorazí na motocyklech.
  • Vstupné: od 990 Kč do 2 990 Kč.

Pěstitelské trhy

7. 8. 2021 5:00 - 12:00, Radniční park

  • Čerstvé ovoce a zelenina v centru města.
  • Oblíbené pěstitelské trhy se přesunuly do areálu Radničního parku a konají se zde každou sobotu od brzkých 5:00 hodin. Pokud si tedy v sobotu ráno přivstanete, můžete nastartovat Váš den příjemným nákupem čerstvých surovin. Kromě zemědělských produktů zde můžete nakoupit i bylinky a řezané květiny. Pěstitelské trhy jsou ukončeny vždy v pravé poledne.
  • Vstupné: zdarma

Hudební jezero Most

7. 8. 2021 16:00 - 24:00, jezero Most

  • Skvělý večer plný hudby a zábavy.
  • Statutární město Most pro Vás připravilo na každou sobotu večer zpestření letní pohody u jezera Most. Tu nejlepší hudbu a zábavu zajisté zaručí DJ Giacomo, kterému tentokrát bude posilou René Junior. Jelikož jsou ale přeci jen večery občas chladné, doporučujeme si vzít s sebou deku. Občerstvení si budete moci zakoupit u stánků, které zde jsou již v provozu. Tak už si jen nezapomenout dobrou náladu a vyrazit na party k jezeru.
  • Vstupné: zdarma

Veslařský plážový sprint

8. 8. 2021 10:00 - 17:20, jezero Most

  • Den plný sportovních výkonů.
  • V neděli 8. srpna odstartuje na jezeře Most první veslařský závod. Těšit se můžete na napínavé souboje veslařů, kteří budou zdolávat 500m dlouhou vytyčenou trať. Pro návštěvníky je připraven doprovodný program, který je součástí projektu Česko vesluje. Na veslařském trenažéru si zde můžete vyzkoušet jízdu nebo soupeřit mezi sebou či s časem vrcholového sportovce či kamaráda. Přijďte si k jezeru užít příjemný den.
  • Vstup: zdarma

Výstava - Identikit

https://www.youtube.com/watch?v=3bpbMlcRRaU

28. 5. - 22. 8. 2021 12:00 - 18:00, Oblastní muzeum a galerie v Mostě, příspěvková organizace

  • Jedinečná a okouzlující výstava.
  • Oblastní muzeum a galerie v Mostě představuje v galerijních prostorách výstavu výtvranice Ivany Štenclové, která patří k výrazným osobnostem současné české výtvarné scény. Autorka experimentuje s různými technikami, které, i když jsou často neobvyklé, v sobě vždy nesou kresebnou stopu.
  • Vstupné: základní 30 Kč, snížené 15 Kč
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru