V Teplicích se připravuje celodenní jógový festival
Jógový festival v Teplicích. Foto: archiv
Co se chystá

Teplice - V Teplicích se chystá druhý ročník jógového festivalu. Jde v širším okolí o jedinečnou akci. Konat se bude 4. září od 10 hodin v prostorách Sokola Trnovany, vedle ZŠ Metelkovo.

"Kromě známých teplických lektorek přivítáme na festivalu i hosty. Třeba dámu, která již delší dobu žije v jižní Indii a spolu s manželem vedou jógový ashram. Společný den zahájíme meditačním koncertem tibetských mís, vyzkoušíme různé jógové styly a přístupy," přibližuje Iva Jonášová, lektorka jógy z Yoga-Yoga studia Teplice.

O jídlo se postará Vege Bistro z Dubí. "Smyslem festivalu a setkání je možnost strávit společně den v dobré náladě a v pohodě," zve k účasti Iva Jonášová. Vstupenky on-line či na místě. Jednotlivá lekce přijde na 190 korun, celý festival v předprodeji na 480 korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru