Oslavte v únoru Den svatého Valentýna v litvínovském zámku Valdštejnů, či navštivte některou z expozic
Foto zdroj: Město Litvínov
Co se chystá

Litvínov - Nejen zamilovaní se mohou těšit v pondělí 14. února od 14.00 do 18.30 hodin na oslavu Dne svatého Valentýna v litvínovském zámku Valdštejnů.

Návštěvníky čekají v jeho prostorách oživené prohlídky v podání Divadla v Pytli, srdeční dílničky pro děti i dospělé, valentýnský jarmáreček, valentýnský fotokoutek, vyzdobené valentýnské nádvoří a jízda kočárem Zámeckým parkem.

Prohlídky zámku budou realizovány vždy po 30 minutách, rezervovat si je můžete na telefonním čísle 603 151 600. Za vstupné zaplatíte 30 Kč.

V zámku Valdštejnů navštivte i některou z expozic. V měsíci únoru jsou nachystány tyto výstavy:

  • Fenomén továrny Heller & Schiller - Historie výroby hraček HUSCH v Horním Litvínově (1920-1938)
  • Přehlídka nápadů, zručnosti, řemesel a vtipu
  • České vědkyně a jejich přínosy nejen české vědě - čeští vědci a jejich vynálezy
  • Stanislav Hanzík -Sochy

Prohlídky zámku Valdštejnů v ulici Mostecká 1 v Litvínově si rezervujte na telefonním čísle 603 151 600. Úterý až neděle od 9.00, 10.30, 13.00, 14.30, 15.30 hodin. Vstupné: dospělí 50 Kč, důchodci 30 Kč, děti a studenti 20 Kč, rodinné 90 Kč.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru