Do zámku Valdštejnů se vrátí jedna z nejoblíbenějších výstav, která ho zviditelnila
Foto: archiv
Co se chystá

Litvínov - Nejnavštěvovanější expozice roku 2019 „Litvínovské zámecké imaginárium Divadla bratří Formanů a jejich přátel“ se letos do zámeckých expozic vrátí.

„Interaktivní a divadelně laděná výstava určená návštěvníkům bez omezení věku bude samozřejmě jiná než před třemi roky. Bratři Formanové a jejich přátelé neusínají na vavřínech a vytváří stále nové projekty. Máme se na co těšit,“ láká na výstavu Dáša Wohanková z odboru propagace města Litvínova. Výstava v roce 2019 zvedla rekordně návštěvnost zámku a zviditelnila jej za hranicemi našeho regionu. Vernisáž je naplánována na 22. března.

Vstupné na výstavu je stanoveno ve výši 90 Kč pro dospělé, pro seniory 50 Kč, děti a studenty 30 Kč, rodinné vstupné a rodinné pasy je 150 Kč. „Pro organizované dětské skupiny, tedy když přijdou například školní kolektivy, je pro děti vstupné stanoveno na 15 Kč,“ dodává Dáša Wohanková.

Pro ostatní expozice zámku včetně vstupného při pořádání koncertů a divadelních představení organizovaných městem je vstupné vybíráno ve výši 60 Kč pro dospělé, 40 Kč za seniory, 30 Kč za děti a studenty. Rodinné vstupné a rodinné pasy jsou za 100 Kč.

Pro tematické akce v zámku Valdštejnů, které jsou spojené se dnem sv. Valentýna, Velikonocemi, Mezinárodním dnem dětí, Oslavou sklizně a řemesel, Vánocemi či výstavou klubu patchworkářek, je stanoveno jednotné vstupné 40 Kč.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru