Snoubenci zpozorněte! První únorovou neděli se na mosteckém Benediktu uskuteční inspirující veletrh Svatba nanečisto
Foto: ReNi Creative
Co se chystá

Most - Chystáte svatbu a nevíte jak na to? Co se nechat inspirovat? Skvěle se vám to podaří na oblíbeném a již tradičním veletrhu, jehož další ročník se uskuteční v neděli 6. února na Benediktu v Mostě pod názvem Svatba nanečisto.

Inspiraci pro vaši nezapomenutelnou svatbu nabídne několik vystavovatelů. Snoubencům představí například svatební kytice, svatební účesy a vizáž, svatební dorty a zákusky, catering na svatbu, svatební fotografie a videa, svatební koordinace, prostě vše, co je potřeba k bezproblémovému průběhu svatebních příprav i svatebního dne samotného. Těšit se můžete i na přehlídku kolekcí svatebních šatů pro rok 2022.

Jaký bude program této akce? Zahájena bude v 10 hodin. V 11 hodin se můžete těšit na 1. přehlídku svatebních šatů - kolekce 2022, ve 13 hodin odstartuje svatební seminář - jak připravit svatbu s úsměvem na rtu, v 14.30. vás čeká 2. přehlídka svatebních šatů. Veletrh bude ukončen v 17.00 hodin.

Organizátorem akce je Svatební salon Delta a Benedikt Most.

edeniky 1655

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru