Osek zve na Velikonoce v prostoru nádvoří oseckého kláštera
Nádvoří oseckého kláštera
Co se chystá

Osek – Kulturní centrum Osek připravilo na sváteční víkend, 16.-17. dubna, akci Velikonoce v oseckém klášteře. Dvoudenní program, který se uskuteční v prostoru nádvoří kláštera a Informačního turistického centra Osek, nabídne divadelní představení, soutěže a tvořivé dílny pro děti, ukázky tradičních českých řemesel a ve stáncích na nádvoří nebude chybět pestrý výběr nejrůznějších výrobků.

Po oba dny bude prostor nádvoří kláštera přístupný od 10 hodin. V sobotním programu 16. dubna se od 11 hodin představí nejmenším návštěvníkům Divadlo Z Bedny, které má připravené velikonoční pohádky. Od 13. hodiny začne Putování za velikonočním vajíčkem plné zábavy a soutěží pro děti v režii oseckého domu dětí a mládeže.

V neděli 17. dubna budou děti na klášterním nádvoří od 13 hodin lovit velikonoční vajíčka a v 16 hodin začne v kostele Nanebevzetí Panny Marie koncertní vystoupení dětí z osecké základní školy a Mateřské školy Hrdlovská. Po oba dny budou k dispozici také tvořivé dílny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru