Film Seveřan a Po čem muži touží 2 zhlédnete jen padesát a film Ježek Sonic 2 dokonce jen za dvacet korun. Jen v kině v Bečově v měsíci září
Obec promítání dotuje. Ilustrační foto
Co se chystá

Bečov - Filmy za dvacet či padesát korun, v dnešní době zdražování? Za tak málo korun můžete zajít na promítání filmů do kina jen v Bečově, a to díky místnímu úřadu. Ceny filmů totiž úřad dotuje.

V měsíci září tak můžete zhlédnout v neděli 11. září od 18 hodin českou komedii z roku 2022 Po čem muži touží 2 a zaplatíte za vstupné jen 50 korun.

V neděli 18. září zaplatíte 50 korun za film Seveřan. Toto americké akční drama z roku 2022 se bude vysílat od 18 hodin. Film je přístupný od 15 let.

V neděli se mohou těšit i děti na americko-japonský akční dobrodružný film Ježek Sonic 2. Vstupné bude jen 20 korun a hraje se od 15 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru