V Mostě se bude konat první ročník Sladkého festivalu, nebude jen o čokoládě
Zdroj: Central Most
Co se chystá

Most - První ročník Sladkého festivalu si pro své návštěvníky připravil Central Most 24. září od 10 hodin. Na každého jednoho z nich bude čekat obrovské množství čokolády a sladkostí v různých tvarech, příchutích a vůních. Bude to zajisté nejsladší událost roku, a stane se tak terčem pro všechny milovníky čokolád a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit a skvěle si pochutnat.

Program, který bude Sladký festival doplňovat, obchodní centrum zvolilo takový, aby vyhovoval všem návštěvníkům, i těm nejmenším. “Pro děti bude připravený stánek se zdobením na obličej a těšit se mohou na malování perníčků, zdobení dortíků a výrobu lízátek. Samozřejmostí pro vás je dárek z čokolády,” říká Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace společnosti EPG, která vlastní Central.

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád a cukrovinek u více než 10 stánků. “Čoko festival již zná každý, ale v Centralu jsme se rozhodli nediskriminovat ostatní sladkosti a dobroty, a dopřát tak našim zákazníkům jedinečný chuťový zážitek,” vysvětluje Martin Malý.

Pokud chcete ochutnat dobroty, které si doma jen tak nepřipravíte, zapište si termín 24. září 2022 do svých kalendářů.

K této události bude parkování v podzemních garážích v nákupním centru Central Most zcela zdarma.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru