Chcete si zahrát na pódiu? Město Meziboří hledá místní kapely, mohou vystoupit na pálení čarodějnic
Ilustrační foto
Co se chystá

Meziboří – Dětské soutěže, velká vatra, opékání špekáčků, stánky s občerstvením, DJ a také hudební produkce na pódiu. To vše chystá město Meziboří 29. dubna při pálení čarodějnic.

Společenská akce pro rodiny s dětmi se odehraje na místní sjezdovce v její spodní části. Městu se mohou ještě hlásit hudební skupiny, které by si chtěly v pozdějším odpoledni a začínajícím večeru zahrát.

„Chceme dát příležitost místním hudebníkům, kteří by chtěli před publikem předvést něco ze svého repertoáru,“ říká Martin Hampl, vedoucí správního odboru Městského úřadu Meziboří.

Hudebníci se mohou hlásit na telefonním čísle 476748156 nebo na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru