Nositelka novinářské ceny bude vyprávět o životě ve válkou zbídačených zemích
VÁLEČNÁ ZPRAVODAJKA PETRA PROCHÁZKOVÁ. FOTO: GABRIEL KUCHTA, DENÍK N
Co se chystá

Most – ve čtvrtek 11. května zavítá do Mostu válečná novinářka Petra Procházková. S posluchači bude besedovat na téma Ženy a válka.

Beseda, kterou pořádá mostecká skupina České křesťanské akademie, se uskuteční v restauraci U Hůlů (nad kasárnami) 11. května od 18 hodin. Vstupné je zdarma

Petra Procházková je česká novinářka a humanitární pracovnice. Stala se známou především svým zpravodajstvím z válečných konfliktů, které vznikly po rozpadu Sovětského svazu na Kavkaze, dále působila například v Afghánistánu. Téměř 30 let psala pro Lidové noviny, v roce 2018 přešla do Deníku N. V aktuálním ročníku Novinářské ceny zvítězila v kategorii nejlepší rozhovor za konfrontaci známého ruského politologa Dmitrije Jefstafjeva.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru