Nechte plavat hokej, mostečtí Černí andělé nastupují k prvnímu finálovému střetnutí na Slavii
Foto: DHK Baník Most
Co se chystá

Most, Praha – Česká republika sice nyní žije hlavně hokejem, svátek mají ale i fanoušci házenkářského týmu Černých andělů. Ty dnes nastupují na slávistické palubovce v Edenu k prvnímu finálovému střetnutí o český titul.

Utkání začíná v neobvyklém čase 17.10 hodin z důvodu přenosů ČT Sport. Soupeřky jsou již tradiční – pražská Slavie. Černí andělé letos získali už jeden jejich důležitý skalp, když Slavii porazili ve finále Českého poháru.

Slavie chce ovšem Černým andělům překazit vítěznou šňůru v této soutěži. Pokud ale vyhrají mostecké házenkářky, získají český titul již podesáté v řadě! A přesně to si přejí mostečtí fanoušci. Do Prahy se dnes odpoledne vydá plně obsazený autobus, který vypravuje klub.

Na domácí palubovce ve Sportovní hale Most vyzvou Černí andělé své rivaly příští sobotu, tedy 20. května, opět v 17.10 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru