Central Most pořádá druhý ročník svátku všeho sladkého
Zdroj: Central Most
Co se chystá

Most - Central Most navazuje na úspěšný první ročník a opět pořádá pro své návštěvníky Sladký festival. Druhý ročník se bude konat 16. září od 10 hodin. Stánky s dobrotami a zábavné workshopy nejen pro děti, naplní pasáž prvního podlaží, kde najdete více jak 30 různých stanovišť.

Program, který bude Sladký festival doplňovat, bude bohatší a zábavnější, aby si každý návštěvník, i ten nejmenší našel to své. “Pro děti bude připravený stánek se zdobením na obličej a těšit se mohou na malování perníčků nebo zdobení košíčků. Dospělé jistě zaujme jedinečná 3D čoko-tiskárna či latte-art. Kromě naší reklamní čokolády letos nabízíme i limitovanou edici čokoládového piva,” říká Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace společnosti EPG, která vlastní Central.

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád a cukrovinek u více než 20 stánků. “Sladký festival je příležitostí pro naše zákazníky dopřát svým chuťovým buňkám ten pravý sladký zážitek. Nezapomínáme ani na ty, kteří mají dietní omezení. Letošní nabídka obsahuje i bezlepkové, low carb či veganské dobroty,” dodává Martin Malý.

Pokud chcete ochutnat dobroty, jako je sladká pizza, voňavé koblížky či další, zapište si termín 16. září 2023 do svých kalendářů.

K této události bude parkování v podzemních garážích v nákupním centru Central Most zcela zdarma.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru