eškerý výdělek ze vstupného, z prodejů na baru a spropitného bude věnován Ondrovi, který od malička trpí chorobou CMT.
Co se chystá

Most - Další super zábavný večer, plný hudby a tance, tentokrát ve vánočním duchu, chystá Vote Party – největší party v Mostě. Uskuteční se v mostecké Medúze 9. prosince od 21 hodin.

Tentokrát se půjde o večer speciální. Veškerý výdělek ze vstupného, z prodejů na baru a spropitného bude věnován Ondrovi, který od malička trpí chorobou CMT.

Tímto onemocněním se mu zhoršuje hybnost dolních i horních končetin. Tělo mu postupně slábne, protože správně nefungují nervy.

Podstoupil několik operací dolních končetin a v současné době má za sebou operaci levé horní končetiny. I přes všechny operace, které podstoupil a v budoucnu ještě podstoupí, je usměvavý a šťastný kluk. Rád sportuje v rámci svých  možností. V létě jezdí na kole, které je speciálně upravené, rád plave, dovádí ve vodě a účastní se pravidelně soutěží ve šprtci. V minulosti chodil hrát sledge hokej na litvínovský zimní stadion. Před operací ruky se zúčastnil kempu v sledge hokeji v Liberci a Třinci, který pořádal svaz Českého hokeje. Letos byl na svém třetím městském závodě Urban Challenge – Heroes, kde překonává své limity.

„Ondra je bojovník a my mu chceme pomoct, proto doufáme, že si přijdete pořádně užít večer a společně vybereme dost prostředků, abychom Ondrovi mohli pořídit nové speciálně upravené kolo,“ uvádí pořadatelé charitativní akce, Vote Party a spolek Ekokul.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru