Děti se před závěrem zážitkového tábora ZATAB vydají do pražského Majalandu. Foto: jip
Co se chystá

Mostecko – Jarní prázdniny pro Mostecko připadají na týden od 4. března, bleskově se tedy blíží. Zatímco děti se nemohou dočkat, někteří rodiče jako každý rok řeší, kde a s kým jim zajistit program na volné dny. Některé organizace připravily příměstské tábory a hlásí ještě volná místa. A to jak v Mostě, tak v Litvínově.

Litvínovské Středisko volného času Smajlík připravilo ve Schole Humanitas zážitkový tábor, tedy tzv. ZATAB. Je určen dětem od 7 do 15 let a jeho náplní je poznávání nejrůznějších řemesel. „Každý den si děti vyzkouší jiné řemeslo, v některé dny dokonce dva. Čekají nás tak návštěvy třeba mezi báňské záchranáře, čeká nás práce se dřevem i ukázka toho, jak se pracuje s popelářským vozem. Co obstarává práce v městském útulku, či co všechno musí zvládnout hasič," představila plány vedoucí příměstského táboru Monika Merhautová. Ve čtvrtek za odměnu pojedou děti do Majalandu do Prahy. „Plánuji, že by mi v pondělí děti na papírek napsaly, čím by chtěly být, až budou velcí. A v pátek si to porovnáme, zda si to někdo nerozmyslel a nenechal se inspirovat tím, co prožil," dodává Monika Merhautová.

Příměstský tábor je včetně stravy, vstupného a všech poplatků za 2 400 korun, zájemci se mohou hlásit ZDE.

 

Volná místa hlásí také v Jump Family. Trampolínkové centrum láká na celodenní sportovní aktivity. Děti si užijí spousty sportu, zábavy, potkají se s kamarády a vyzkouší si všechny tamní atrakce. Zároveň se naučí nové prvky z parkouru, gymnastiky, všesportu nebo olympijských trampolín.

Cena za příměstský tábor od pondělí do pátku v čase od 7.30 do 16.30 je 4 950 korun, přičemž součástí tábora je i celodenní soutěž o měsíční vstupné. Více informací a přihlášku najdete ZDE.

Tábor pořádá také Středisko volného času Most, a to jak pobytový tak příměstský. Oba mají již zaplněnou kapacitu, ovšem zapisuje náhradníky. Už v neděli 3. října vyrážejí děti do Pece pod Sněžkou na chatu Orlík, odkud se vrací v sobotu 9. března. Příměstský tábor je klasicky od pondělí do pátku a nabízí výlet třeba do mýdlárny v Růžové na Děčínsku, do Funparku Žirafa v Praze či návštěvu Divadla rozmanitostí. Sledovat, zda se neuvolní místo, můžete ZDE.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru