Zdroj: FB Janka Ledeckého
Co se chystá

Litvínov – V sobotu 2. března se fanoušci Janka Ledeckého dočkají odloženého koncertu v litvínovském hudebním klubu Attic. Zbývají už jen čtyři dny, než autor hitů Pěkná, pěkná, pěkná či Na ptáky jsme krátký vystoupí na pódium. Přestože Janek Ledecký patří ke stálicím české popmusic a mohl by celý koncert utáhnout na starých a prověřených písních, nezahálí. Přesně před čtyřmi dny zveřejnil nový oficiální klip.

Je k písni Nedotýkejte se andělů. Návštěvníci koncertu se mohou těšit, Janek si určitě nenechá ujít příležitost a zazpívá ji i v klubu Attic. 

Čtenáři e-deníků se mohli zapojit do soutěže o dvě vstupenky na sobotní koncert. Štěstěna se usmála na Dagmar Zemkovou z Mostu, která stejně jako všichni ostatní soutěžící odpověděla správně na soutěžní otázku s tím, že první květnový víkend vystoupí v klubu Attic Neil Zaza.

Dagmar Zemkové gratulujeme a věříme, že si koncert užije. Vstupenky jsou stále k dostání v předprodeji a budou i na místě. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru