Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Bílina – Dům dětí a mládeže v Bílině pořádá Jarní bazar. Určený je všem, kterým doma přebývají věci jako je oblečení, obuv, hračky, sportovní potřeby nebo kočárky a mohou ještě někomu posloužit. Na druhou stranu uvítají bazar všichni ti, kteří chtějí pořídit potřebné věci za pár korun. Akce se koná v domě dětí a mládeže v Havířské ulici od pátku 8. března od 14-17 hodin a o navazujícím víkendu, 9.-10. března, v době od 9-17 hodin.

Věci na prodej je možné přinášet do domu dětí a mládeže už od středy 6. března do soboty 9. března. Pracovnice zařízení budou věci přebírat ve všední dny v době od 9-12 a od 14 do 17 hodin a v sobotu jen dopoledne, od 9-12 hodin. Deset procent z ceny prodávaných věcí je splatných už při jejich příjmu. Výdej neprodaných věcí se uskuteční v pondělí 11. března.

Jarní bazar mohou zájemci využít rovněž jako dobročinnou akci. Do bílinského domečku je možné přinášet věci nejen na prodej, ale také jako dar pro děti v nouzi z teplického Klokánku. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru