Foto: Město Most
Co se chystá

Most – Letošní jarní výzva 10 tisíc kroků, která začíná s prvním a končí s posledním dubnem, bude pro naše město o to zajímavější, že se právě v Mostě uskuteční celorepublikové vyhlášení. Součástí budou i atraktivní aktivity, které se uskuteční u jezera Most.

Ještě do konce března se milovníci chůze či běhu mohou registrovat do celonárodní výzvy 10 000 kroků. Výzva, která vznikla v covidové době, měla za cíl dostat lidi z jejich domovů a přimět je nejen soutěžit, ale především zařadit pravidelný pohyb do jejich života. A není přirozenější a jednodušší pohybová aktivita, než je chůze. 

Mostečané se do výzvy pravidelně zapojují a město Most jejich aktivitu nejen vítá, ale i podporuje. Pravidelně proto z účastníků, kteří se do výzvy zaregistrují pod hlavičkou města Mostu, vybírá ty nejzdatnější, které oceňuje. Ani letos tomu nebude jinak. Dárek od města si i tentokrát odnese nejlepší žena, muž, dítě, senior a základní škola. 

Město Most bude navíc letos hostit a spolupořádat celorepublikové vyhlášení, které se bude v květnu konat pod názvem Festival 10 000 kroků. Součástí programu celorepublikového vyhlášení bude také společný běh a Nordic Walking (severská chůze s holemi) s instruktorem kolem jezera Most, kterých se budou moci zúčastnit nejen účastníci dubnové výzvy, ale i široká veřejnost. Aktivity pro širokou veřejnost u jezera se budou konat v sobotu 18. května. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru