Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Litvínov – Kulturní dům Citadela přichází s novým pořadem. Potěší milovníky retro stylů i příznivce legrace, zábavy a soutěžení. Dvakrát do roka se totiž uskuteční na velkém sále RETRO PÁRTY, kterou bude stejně jako oblíbený PubQuiz moderovat Jan Beneš! Ta první je naplánovaná na 20. dubna, ponese se ve stylu 60. let a hippies. 

Večer se skládá ze soutěže a následné zábavy v retro stylu. Soutěž potrvá necelé dvě hodiny a kromě soutěžících pobaví i diváky, kteří budou tvořit publikum. „Na pětičlenné týmy čekají různé dovednostní disciplíny, počínaje například tancem, zpěvem nebo malováním. Soutěžící budou třeba skládat báseň, rozeznávat po hmatu předměty denní potřeby z dané éry nebo zpívat karaoke českých hitů z 60. let. Hádat budou dobovou událost, osobnost anebo film,“ popisuje Lenka Pecová z kulturního domu Citadela. Týmy se mohou přihlašovat ZDE.

Nepůjde o vědomostní anebo ryze sportovní výkony. Podmínkou účasti všech hráčů jsou kostýmy odpovídající době, ve které se bude RETRO PARTY odehrávat. Jak říká Lenka Pecová, kostýmy nejsou jen pro soutěžící: „Pokud přijdou v kostýmu i diváci, čeká je milé překvapení.“

Ke slovu se při hodnocení soutěže dostane také pětičlenná porota vybraná z diváků a ani její členové nepřijdou podle organizátorů zkrátka, získají totiž také malou odměnu. „Cílem hry je hlavně se dobře pobavit a zasmát, týmy na prvním až třetím místě ale neodejdou s prázdnou,“ slibuje Pecová.

Nejen soutěžící, ale i diváci se mohou inspirovat módou šedesátých let a érou hippies. Ilustrační foto: CC0

Celý večer bude doprovázen stylovou hudbou, která bude hrát k tanci a poslechu i po skončení soutěže. „Zařazením RETRO PARTY mezi nové akce, chce Citadela vtipnou formou doplnit současnou nabídku vzdělávacích a vědomostních zábavných pořadů. „Party přátel, firemní kolektivy nebo celé rodiny se tak mohou přenést o několik desítek let zpět a zažít přitom hodně legrace! Bylo by skvělé, kdyby RETRO PARTY vytvořila podobnou komunitu lidí, která pravidelně přichází například na Pubquiz, kam dochází každý týden více než 120 hráčů,“ uzavírá Lenka Pecová.

Další RETRO PARTY se uskuteční v říjnu a tématem budou 80. léta.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru