Chomutov - Jak funguje cloud? Jak založit milionový startup? Jak nastartovat kariéru? To vše se dozvíte na studentské technologické konferenci SPSCV Cloud Con, kterou pořádají studenti SPŠ a VOŠ Chomutov 12. dubna 2017 v Kině Svět Chomutov.

Můžete se těšit na přednášky od odborníků z nadnárodních firem, českých stratupů i úspěšných studentů, kteří si jdou za svými sny. Dozvíte se nejen o moderních technologiích, ale i různých příležitostech, které pomáhají studentům v důležitém profesním i osobním rozvoji již na střední škole. Všichni návštěvníci obdrží dárek a bude pro ně připraveno malé občerstvení.

Jeden z partnerů konference, společnost Alza.cz, si pro návštěvníky připravila neopakovatelný zážitek – tři studenti budou moct navštívit interní pražské prostory tohoto nadnárodního giganta. Ale nepůjde o obyčejnou exkurzi. Studenti se také setkají s odborníky z konkrétních oddělení. Takže ať už vás baví programování, marketing nebo obchod, přijdete si na své.

Pokud studujete, neváhejte se na akci přihlásit zde. Vstup je zdarma.

Videopozvánka

https://www.youtube.com/watch?v=Wl7to9yGC0I

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru