V Mostě si můžete nechat na konci května zdarma očkovat svého psa
Foto: archiv e-mostecko.cz
Co se chystá

Most - Letos se bezplatné očkování psů proti vzteklině uskuteční ve dnech 22., 23. a 24. května. Zdarma nebodou očkováni psi, jejichž chovatelé využili této nabídky loni, vakcína je totiž účinná 24 měsíců.

 

Podmínkou je, aby byl pes řádně přihlášen v evidenci mosteckého magistrátu a byl za něho zaplacen poplatek. Při předvedení musí mít náhubek a neměl by být nemocný, majitel s sebou musí na očkování přinést očkovací průkaz psa.

Očkování bude probíhat v pondělí 22. května u hlavní brány fotbalového stadionu v Mostě od 11 do 17 hodin, v úterý 23. května potom od 14:30 do 15:30 před bývalou hasičskou zbrojnicí ve Vtelně a od 16 do 17 před hasičskou zbrojnicí v Rudolicích, ve středu 24. května v čase od 14:30 do 15:30 před bývalou vinotékou v Souši a ve stejný den potom od 16 do 17 hodin v Čepirozích.

Pokud někdo využívá pro svého psa kombinovanou vakcínu, musí ho nechat očkovat každým rokem i proti vzteklině. Kombinovanou vakcínu ale město nehradí.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru