Den plný zábavy a soutěží nejen pro děti chystá Central Most, klaunů bude jako máku
Ilustrační foto
Co se chystá

Most - Mostecké nákupní centrum přichystalo na sobotu 3. června den plný zábavy. Ta bude probíhat ve znamení svátku Mezinárodního dne dětí. Protože děti milují klauny, ti chybět rozhodně nebudou.

Přesně ve 14 hodin odstartují zajímavé soutěže, ve kterých budou děti hledat zvířátka z cirkusu, prověřovat, zda se trefí do klauna, klaunská bude i překážková dráha a ještě se budou lovit klaunské nosy. Vše se bude zaznamenávat do kartiček, aby děti mohly doložit správné plnění úkolů a mohly pak být odměněny.

Chybět nebudou ani oblíbené tvořivé dílny, kde se budu vybarvovat omalovánky s klauny, tvořit klaunské čepice. Děti se budou moci nechat proměnit v maskovacím salonu, nechat si vytvořit tetování na pár dní, či se nechat zvěčnit ve fotokoutku. Svoji přítomností návštěvníky potěší "balónkář", který ukáže, co se dá z balónků vyhotovit, třeba i figurka klauna.

Tak nezapomeňte. Den plný zábavy a soutěží na vás čeká v sobotu 3. června v době od 14 do 17 hodin v OC Central Most. A jaký bude maskot tohoto dne? No přeci klaun :)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru