Havraň - V sobotu 26. srpna bude od časných ranních hodin havraňské tréninkové centrum extrémních sportů Jumpark hostit soutěž pro všechny nadšence skokanských kousků. Při příležitosti otevírání nového skoku si mohou odvážlivci poměřit síly ve volném stylu.

Registrace závodníků začíná v 9:00 a první skoky návštěvníci uvidí již od 10:00. Startovné pro závodníky je 150 Kč, nicméně 50 Kč ze startovného je nutné odevzdat v 5Kč mincích, které se stanou součástí hlavní výhry - měšce plného zlaťáků.

Celodenní akce je dostupná pro širokou veřejnost, těšit se můžete také na hudební doprovod, který v pozdějších hodinách vyvrcholí v pořádnou párty plnou známých jmen z mostecké undergroundové scény.

Závody "Prázdninový měšec":
https://www.facebook.com/events/138274606769191

JUMPARK Open Air vol. 2 event:
https://www.facebook.com/events/1546565115364712

2108jumpark

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru