Na pravou německou klobásu můžete v sobotu přijít na mostecké náměstí
Ilustrační foto
Co se chystá

Most - Za pravou německou klobásou už nemusíte za hranice. Budete si ji moci zakoupit 2. prosince zhruba od 14 hodin ve stánku na mosteckém 1. náměstí. Partnerská města Most a Marienberg totiž upořádala Společné Vánoce.

Marienberští hasiči se už v pátek 1. prosince přidají do průvodu se svatou Barborou. Oslavy ale naplno vypuknou v sobotu 2. prosince. Němečtí senioři přijedou do Mostu na Vánoční trhy, pak se setkají se svými českými přáteli v klubu seniorů. V podvečer od 17 hodin se zúčastní společného česko-německého koncertu v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Mostě, kde vystoupí Sbor města Marienberg a mostecký pěvecký sbor Clavis cordium. Na koncert (vstup zdarma) je zvána i široká veřejnost.

V sobotu od 16 hodin bude na náměstí promítána pohádka Tři oříšky pro Popelku.

Projekt Společné Vánoce je podpořen z prostředků Evropské unie.

(as)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru