Tento pátek se v mosteckém Rokáči chystá bluesový večer. Dorazí kapela LADY I TRIO, doprovodí je CV BLUES
Kapela LADY I TRIO
Co se chystá

Most - Kapela LADY I TRIO patří ke stálicím české bluesové scény. Bluesové standardy v jejich podání jsou plné energie okořeněné vintage soundem foukací harmoniky v rukou nezaměnitelné Ivany „Eržiky“ Novotné. Ve skladbách se prolínají prvky jazzu, funky, swingu a soulu.

LADY I TRIO Vás dostane rovněž vlastní tvorbou, která pochází převážně z pera Miroslava Vorlíčka, který tvoří na basu skvělou rytmiku celého tria. Tuto partičku doplňuje vynikající kytarista, bluesman srdcem i duší Miloš Svoboda. LADY I TRIO vás překvapí svojí svěžestí a originalitou, a nabije Vás energií na několik dalších dní.

1501rokac2

Patrik Bartko, kytarista kapely CV BLUES

V Rokáči Vinohrady je doprovodí chomutovská kapela CV BLUES, hrající blues rock ve stylu Joe Bonamassa, ZZ Top, Gov't Mule, atd. V Rokáči zahraje v sestavě Milan Puška (zpěv), Patrik Bartko (kytara), Jozef Makula (basa), Julius Holub (bicí) a Martin Bulva (vokalista). Začátek je ve 21 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru